Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 3 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Peter van Boxel Bavel
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Kwam er voor het eerst en kreeg de service of ik er al jaren klant was. Vriendelijk en deskundig. Heb daar ook een andere auto aangeschaft welke het perfect doet. Komen de afspraken na.
10
Kevin Lelystad
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Als student kwam ik op de Haagweg in Breda te wonen en met mijn eerste autootje was Thijsman op steenworp afstand een keuze uit gemakzucht. Inmiddels 10 jaar later kan ik niet anders concluderen dat het mijn beste garagisten ervaring tot nu toe is. Ik woon al lang niet meer in Breda maar rij nog liever vanuit Lelystad (waar ik nu woon) naar Thijs Mann dan dat ik mijn auto weer naar een andere garagist breng die voor mij dichter bij huis is. Ik heb het geprobeerd bij een officiele dealer, bij een lokale 'vakgarage' in Lelystad en elders waar ik sindsdien heb gewoond maar ik kreeg mijn auto altijd tegen hoge kosten en met nieuwe of onopgeloste gebreken terug. Hier word ik echter goed geholpen, tegen fatsoenlijke tarieven en als er wat is kijken ze graag nog een keer wat er aan de hand zonder moeilijk gedoe. Een leenautootje is geen probleem en aan vakmanschap geen gebrek. Deze garage verzorgt uw auto zoals je dat tegenwoordig zelden nog ziet. No nonsense, geeft eerlijk advies en goeie service! Aanrader voor iedereen !
8,3
Marcellino Erven Voerendaal
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Na telefonische afspraak kon ik binnen een week terecht voor het onderhoud. De auto had ook nog 2 nieuwe banden nodig, daarvoor is eerst netjes gebelt, einde van de dag was de auto klaar. Top service
laden...